Jachthaven Echtenerbrug B.V.

Familiebedrijf sinds 1960 en tot en met 2022 een onderdeel van Jachtwerf de Merenpoort bv

Onze camping

Genieten in uw eigen chalet op een huurkavel in Friesland? Midden in het centrum van Echtenerbrug vindt u onze rustige, gezellige familiecamping waar zo nu en dan jaarplaatsen beschikbaar zijn. De staanplaatsen zijn uitgerust met elektra (10 amp), wateraansluiting en riolering. Een aantal kavels liggen direct aan het water en beschikken over een eigen ligplaats. Ook heeft een deel uitzicht op onze jachthaven. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Verder zijn er twee verharde camperplaatsen met aansluitingen voor elektra, drinkwater en riolering. In het nabij gelegen sanitairgebouw is een afstort voor het chemische toilet.

Het centrum van het dorp is op loopafstand en hier vindt u diverse winkels, zoals een supermarkt, bouwmarkt, kledingzaak, horeca, snackbar en warenhuis. Ook op het nabij gelegen strand is het prima vertoeven. Vanaf hier geniet u van een prachtige zonsondergang boven het Tjeukemeer.

Verder kunt u in de omgeving heerlijke wandel- of fietstochten maken, zoals in de natuurgebieden het Easterskar, de Rottige Meenthe of de Weerribben. Ook een uitstapje naar het Woudagemaal in Lemmer is een echte aanrader. Dit is het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Voor de visliefhebber is er ruimte genoeg om een hengeltje uit te werpen en heerlijk te genieten van een dagje aan het water.

Passantentarieven per overnachting:

Per persoon

€ 3.00

Toeristenbelasting per persoon

€ 1,20

Caravan - camper

€ 7,50

Huisdier (max. 2 huisdieren toegestaan)

€ 2,00

Stroomaansluiting

€ 3,00

Parkeren per etmaal

€ 2,00

Campingvoorwaarden


E-mailen
Map